Sayfalar

Pazar, Ocak 22, 2012

Yarım El Tokalasan Kız

   Yarım El Tokalaşan Kız ! Bir gel şöyle... Evet,evet sen. Bak hala bakıyor ! Sen değil ya...  Heh sen ! Gel gel... Toklaşmaya gerek yok arkadaşım indir elini,biliyorum ben seni... Her neyse, hemen anlat şimdi lütfen; neyin peşindesin sen ?..  Allah aşkına söyle !

   Hayır,eğer karşı cinsle el teması kurmak istemiyorsan anlayabilirim, hoşgörüyle karşılarım; ama elini ilk uzatan da sensin... Elini uzatıyosun, ben de '' insan gibi '' tokalaşmaya niyetlenip, atıyorum elimi  kavramak için. Hop... son anda sen  yarım veriyosun. Ben bütün elimle kavramaya çalışıyorum, o yarım eli; sanki ben zorla tutuyormuşum gibi senin elini. Öyle pis bir durum oluyor. Öyle bi geriliyorum,utanıyorum ki o  tokalaşmadan sonra. Afedersin,''sik'' gibi bir durum oluşuyor, sanki ben sapıkmışım gibi oluyor.

   Ya insan gibi el sıkış, ya da insan gibi el sıkışma! Emin ol, sen de rahatlayacaksın.Ben seni de biliyorum, sen de geriliyosun.''Modern bir kızım ben'' diye elini uzatıyosun; ama ''aynı zamanda edepliyim, bu konularda biraz muhafazakar bir kızım aslında... '' mesajı vermek için yarım elle tutuyosun, benim o dostça uzattığım elimi. Ben sana söyleyeyim,sen ne modernsin ne de edepli. Sen ''yarrak'' gibi bir kızsın! Bir gün elimden bi kaza çıkacak bak ! Sikicem ebeni !
 
   Bak! üşenmedim araştırdım, bu yarım elin olayı aslında şeymiş; eskiden, Avrupa'da falan kadınlar yarım el verirlermiş ki; beyfendiler nazikçe tutup elini öpsün.

   Seni son kez uyarıyorum! Baktım yine öyle oldu, kaldırıp öpücem o eli, yavşakça. Utancından yerin dibine gireceksin ! Ya da senin, o yarım elini bütün elle tutğum gibi kıvırıp kıracağım o parmaklarını, o zaman görüceksin ebeninkini ! Hadi şimdi siktir git burdan !

8 yorum:

Adsız dedi ki...

bir de yarım el tokalaşan şakirt var, onu da yazsana:)

erim dedi ki...

he... kızların elini tutmayan adamları diyosun.ya o muhtemelen elini ilk uzatan değildir,o yüzden ona bi şey diyemem.
ha... bu kızların da elini ilk olarak uzatmayanı var,onları tenzih ederim :)

Adsız dedi ki...

yok uzatmayanları demiyorum. Ben el sıkmıyorum diyecek cesareti olmayıp da sıkmak istemeyenleri diyorum. Sevgili cumhurbaşkanımız mesela:)

erim dedi ki...

Yani, bu durumda o da ''yarım el toklaşan kız'' oluyor galiba :D

LoveMeorLeaveMe dedi ki...

yazık oldu kıza:D

erim dedi ki...

acıma yetime! ''lovemeorleveame'' kardeşim...

Gülni... dedi ki...

Hangi kız bu kadar sinir etti seni oda ilginmiş elini uzatıp çekmeler falan uzatma o zaman ..Hollywood daki gibi havadan öpüşüp selam ver dimi ama :D

erim dedi ki...

bir kız değil. bi kız olsa yine iyi, en azından bir kere yaşardım o anı :)